Wednesday, March 3, 2010

din stra - bunici

In casa strabunicilor, pe peretele primei camere statea o bucata de panza - tablou cusuta de mana de bunica (asa ii spuneam eu)pe care era asternuta cu dibacie imaginea unei case in care toate sunt in ordine, cu o gospodina mandra in centru si cu doua ramuri de maslin sus in stanga si in dreapta. Iar jos cusut cu aceeasi migala un scris caligrafic, cu litere alambicate: " Curat si bine aranjat, faci din coliba un palat!"

4 comments:

Brahms said...

I love it!!

Even though G translator isnt the best but i can perfectly visualize it!

Cristina Lisii said...

daaa, asta-i intelepciune din batrini, si-i adevarata de cind ii lumea!
Ah ce dor mi-i de bunica mea...

Anonymous said...

Tot frumoasa ai ramas, mai. Doar poza alb negru de la profil ce-am vazut-o dar e suficienta. Mi s-a facut dor de tine ca au trecut ceva ani doar ca nu e loc acum sa se intample asta. Oricum, sa stii asta, Alex, te-am cunoscut putin timp dar chiar si asa timpul ala mi-a schimbat viata mie. Esti o femeie deoesebita.

alexandra said...

Draga "Ilie", e tare curios cum am primit postul tau intr-o perioada in care aveam multa nevoie de el, si ce e mai curios e ca multa vreme imi tot apareau erori cand vroiam sa public postul. Acum cand sunt din nou pe o traiectorie clara nu pot decat sa iti multumesc.

Draga Cristina, sper ca inca te mai poti bucura de bunica ta, daca nu fizic, macar spirtual.

Dear Sami, thanx 4 reading. tty soon. :*